Aanpak Krappahoeklaan onderdeel Nickerie missie regering

Aanpak Krappahoeklaan onderdeel Nickerie missie regering

14-06-2019

Een regeringsdelatie onder leiding van de president Desire Bouterse is op bezoek in het rijstdistrict Nickerie. Tijdens dit bezoek staan onder meer de herstart van de bestratingswerkzaamheden van de Krappahoeklaan op het programma. Tijdens de ceremonie rond deze herstart hebben verschillende sprekers het belang van de aanpak van dit wegdeel benadrukt. De werkzaamheden die al sinds 2014 zijn stopgezet worden hervat. Het startsein hiervoor werd gegeven door het staatshoofd van ons land.

De Districtscommissaris van Nickerie, Nisha Kurban-Baboe schuift het niet onder stoelen of banken dat zij heel blij is dat de weg wordt aangepakt. Zij haast zich om andere in slechte staat verkerende wegen onder de aandacht van de president en zijn gevolg te brengen. Uit eigen middelen probeert de burgermoeder op dit gebied iets te betekenen voor de samenleving. De aanpak van deze weg zal een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de mensen binnen dit gebied. Ook betekent de aanpak een boost voor de landbouw binnen dit gebied. De DC vertrouwt er ten volste op dat het niet bij deze weg zal blijven. De parlementariër William Waidoe prijst zich gelukkig met de herstart van deze infrastructurele werkzaamheden. Hij gelooft in een betere output dan toen in 2014. Hij riep de aanwezige buurtbewoners op om de straat niet te gebruiken als moordwapen. “Gebruik deze aanpak om de ontwikkeling in dit gebied op gang te brengen”, richt hij zich tot de buurtbewoners. De focus moet volgens het assembleelid liggen op de potentie van ons land en niet op de problemen. Samenwerken is nodig om verandering te brengen.

Ook parlementarier Guilliano Snip is blij met de herstart. Hij brengt in herinnering dat er steeds is gevraagd in het parlement om deze werkzaamheden. Hij toonde zich enorm dankbaar. Enerzijds dankbaar voor het volk dat de regering koos en anderzijds voor de regering die op eigen kracht in staat is geweest fundamentele zaken te bewerkstelligen.