DNV ontvangt Skills of Future award

DNV ontvangt Skills of Future award

19-09-2019

Het Directoraat Nationale Veiligheid Suriname heeft de Skills of Future award ontvangen, van het Chinees bedrijf Huawei. Dit vanwege het feit dat zij uitstekende uitmuntendheid heeft getoond tijdens de planning en implementatie van het Safe City project in Suriname.

Het Chinees bedrijf Huawei heeft het Directoraat Nationale Veiligheid Suriname gekozen uit haar klantenbestand dat bestaat uit organisaties van meer dan 700 steden in 100 landen.

De prijs weerspiegelt de inzet en gedrevenheid van het DNV, om de veiligheid en het welzijn van zowel de burgers als bezoekers van Suriname te helpen verbeteren en verzekeren, wat in ruil daarvoor vele positieve spin-off-effecten voor Suriname met zich meebrengt.

De Majoor Gwendoline Babel, onderdirecteur van het DNV, mocht de beloning namens het Directoraat Nationale Veiligheid van Suriname, op 16 september jongstleden in ontvangst nemen tijdens het eerste Huawei Safe City event te Hangzhou, China. Ook Korpschef, Roberto Prade en E-government coördinator, Gardelito Hew A Kee waren aanwezig tijdens dit heugelijk moment.